TARIMA 
EX NOVO

_CONCURS ALEATORI SENSE COMPLEXES

TARIMA EX NOVO és un concurs de música aleatòria sense complexes que neix de le necessitat de la creació de nous projectes artístics. El funcionament és molt simple: una inscripció a títol individual + un sorteig que resulta amb equips aleatoris, els quals hauran de crear música en un període curt de temps per a presentar-ho a la final.

Els mesos de febrer i març de 2019 la primera edició de TARIMA EX NOVO va ser una realitat. 8 equips aleatoris van tenir un mes per a crear 3 peces a presentar a la jornada final. Amb jurat professional es va decidir l'equip guanyador, valorant sobretot que les creacions fossin sense complexes, independentment de la qualitat musical final. El premi, 300€ i formar part de la programació del Festival Artístic del Barri Antic de Manresa (FABA). També hi havia el premi Aviram (gravació d'una de les peces als Estudis Aviram) decidit a partir de les votacions del públic a través d'Instagram.

La jornada final va ser a la part en desús del Mercat Puigmercadal de Manresa i va ser la combinació entre els concerts de 20 minuts de cada equip i l'actuació de grups professionals (Bright Joy, Marialluïsa, Delight, Tronco) i amb el tancament d'una sessió de DJs a càrrec d'Art en Cicle DJ Set. Al llarg de la jornada es podia fer passar la gana amb menjar ràpid elaborat per les paradistes del Mercat i també la set amb la cervesa local HOPPIT.